Centrale verwarming

Verwarming plaatsen, onderhouden & herstellen

Centrale verwarming vervangen, onderhouden & herstellen

Om uw centrale verwarming te laten vervangen, onderhouden of herstellen, is AS-Technik uit Roeselare uw aangewezen partner. We zitten vooraf met u samen om uw wensen en budget te bespreken en bepalen de passende oplossing op maat van uw verbruik. Vervolgens plaatsen we de verwarmingsketel (op gas), radiatoren en leidingen met de nodige precisie.

Tijdens alle opdrachten maken we gebruik van het kwaliteitsmerk Vaillant, dat focust op milieuvriendelijke toepassingen. Om zeker te zijn dat uw cv-ketel volledig conform de geldende normen is en bovendien jarenlang meegaat, is een keuring aangeraden. Cv-ketels op gas laat u best tweejaarlijks nakijken en die op stookolie best elk jaar. Na ons bezoek ontvangt u een keuringsattest.

Of u nu ons nu voor een installatie, onderhoud of een herstelling aan uw centrale verwarming oproept, het proces verloopt dus steevast op wieltjes.

Warmtepompen, innovatief & ecologisch

Naast traditionele verwarming kunnen wij warmtepompen voorzien. We hebben zowel lucht/lucht, lucht/water als geothermische modellen in de aanbieding.

Een andere optie bij ons is vloerverwarming. Na de plaatsing frezen we sleuven uit om geen extra opbouwhoogte te hoeven creëren. Zo warmt uw vloer sneller op, aangezien de verwarmingsbuizen dichter tegen het oppervlak liggen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Centrale verwarming

Sanitair

Airco & ventilatie

Een cv-ketel laten plaatsen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!