Airco & ventilatie

Voor koele & zuivere lucht

Laat airco of ventilatie installeren

Opdat u ’s zomers van frisse ruimtes kan genieten, installeert AS-Technik als gecertificeerd koeltechnicus airconditioningsystemen in Roeselare en omstreken. Die hebben zowel een verkoelende als zuiverende werking. Daarvoor rekenen we op merken zoals Daikin en Fujitsu, zodat we u niets dan topkwaliteit kunnen garanderen.

Qua ventilatie heeft u de keuze uit natuurlijke ventilatie met regelbare roosters, mechanische toevoerventilatie (systeem C), mechanische afvoerventilatie (systeem C+) en balansventilatie (systeem D). We leggen u hieronder kort de voornaamste functies uit:

Natuurlijke ventilatie

Bij natuurlijke ventilatie zorgen regelbare roosters in de ramen of muren voor luchtafvoer via luchtkokers.

Mechanische toevoerventilatie

Bij mechanische toevoerventilatie gebeurt de luchtaanvoer op natuurlijke wijze terwijl de afvoer mechanisch geregeld wordt via een ventilator.

Mechanische afvoerventilatie

Mechanische afvoerventilatie werkt op dezelfde manier als mechanische toevoerventilatie, met als verschil dat het systeem vraaggestuurd werkt. Het meet de luchtkwaliteit met sensoren en past zich aan naargelang de situatie (bv. enkel lucht afvoeren wanneer het nodig is).

Balansventilatie

Met balansventilatie gaat u voor een optimale warmterecuperatie. Het systeem combineert een mechanische toevoer en een vraaggestuurde afvoer met behulp van een warmtewisselaar. De kosten op uw energiefactuur zullen aanzienlijk dalen.

Heeft u vragen over een van bovenstaande ventilatiesystemen of heeft u een specifieke opdracht in gedachten? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Centrale verwarming

Sanitair

Airco & ventilatie

Interesse in airco
of ventilatie?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!